۱ تیر ۱۴۰۲، ۱۳:۰۱

امام جمعه ساوه:

پیشگیری از وقوع جرم در تمام سطوح جامعه یک اصل مهم باشد

پیشگیری از وقوع جرم در تمام سطوح جامعه یک اصل مهم باشد

ساوه- امام جمعه ساوه گفت: پیشگیری از وقوع جرم باید در تمام سطوح جامعه به عنوان یک اصل قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام جعفر رحیمی صبح پنج شنبه در دیدار با رئیس دادگستری، دادستان، قضات و کارکنان دستگاه قضائی ساوه که به مناسبت فرا رسیدن هفته قوه قضائیه انجام شد، اظهار کرد: اقدامات تحولی دستگاه قضائی با اجرای سند تحول موجب احیای حقوق عامه و رضایتمندی مردم شده است.

وی با تاکید براینکه پیشگیری از وقوع جرم باید در تمام سطوح جامعه به عنوان یک اصل مد نظر قرار گیرد، بیان کرد: دشمن در جنگ شناختی و ترکیبی با استفاده از ابزار فضای رسانه‌ای اقدام به ترویج اعمال مجرمانه می‌کند که لازم است برای پیشگیری از وقوع چنین جرایمی همه دستگاه‌های اجرایی به تکالیف خود عمل کنند.

امام جمعه ساوه تقویت بنیه دینی مردم و ترویج ارزش‌های اسلامی را عاملی جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست و گفت: دشمن اعتقادات مردم را نشانه گرفته است و باید در مقابل این ترفند دشمنان راهبردهای مؤثری اتخاذ کرد.

برخورد با فساد با جدیت در دستگاه قضا دنبال می‌شود

ابوالحسن شریفی رئیس دادگستری شهرستان ساوه نیز گفت: تجلیل از شهید بهشتی به عنوان افتخار دستگاه قضائی تجلیل از مکتب، تفکر، بینش و بصیرت این شهید والامقام است.

شریفی با اشاره به اجرای عملیات نفوذ توسط دشمن از ابتدای شکل گیری انقلاب اسلامی اظهار کرد: نظام مقدس اسلامی با سه قوه مقننه، مجریه و قضائیه زیر سایه ولایت فقیه در خدمت انقلاب هستند و براساس قانون، وظایف دستگاه قضائی رسیدگی و صدور حکم در خصوص تظلمات و شکایات، احیای حقوق عامه، نظارت بر حسن اجرای قوانین، کشف جرم و اجرای قانون و اقدام مناسب برای پیشگیری از وقوع جرم توسط دادگستری و ادارات تابعه انجام می‌شود.

وی گفت: هدف از بزرگداشت قوه قضائیه اعلام برنامه‌ها و عملکرد این مجموعه در سال قضائی است و شعار محوری قوه قضائیه در مسیر تحول و خدمت به مردم است که این تحول در قالب سند تحول چندسالی است که شروع شده و مشتمل بر تحول در گسترش عدل، ارتقای کرامت انسانی مردم، مبارزه با بسترهای فسادزا، تقویت امیدآفرینی و ارتقای سطح رضایتمندی جامعه است.

شریفی گفت: دستگاه قضائی در مبارزه با فساد منتظر شکایات مردمی نیست بلکه با اختیارات قانونی که دارد برای برخورد با فساد از تمام توان خود استفاده کرده تا فضای امید آفرینی در جامعه تقویت شود.

وی در خصوص پیشگیری از وقوع جرم گفت: پیشگیری از وقوع جرم تکلیف همگانی است و بر درمان مقدم است و این موضوع مختص دستگاه قضائی نیست. همه دستگاه‌های اجرایی باید تلاش کنند روح قانون بر رفتار و عملکرد آنها جاری شود و بزرگترین حامی قانون، مجری قانون است.

رئیس دادگستری ساوه از امام جمعه خواست تا در خطبه‌های نماز جمعه به بیان مشکلات و مطالبات مردمی پردازد و گفت: اجازه ندهیم فضای یاس و ناامیدی در جامعه حاکم شود. فرهنگ عمومی حاکم بر شهرستان رضایت بخش نبوده و مورد رضایت دلسوزان نیست و باید برای تقویت شاخص‌های فرهنگی تلاش و اهتمام جدی شود. در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز به دلیل برخی ویژگی‌های این شهرستان باید راهکارهای عملیاتی اندیشیده شود.

وی با بیان اینکه ۱۵ درصد پرونده‌های دستگاه قضائی مربوط به حوزه خانواده بوده و عمده پرونده‌ها با موضوع خانواده است، اظهار کرد: این میزان پرونده خانواده در دادگستری بیانگر آن است که خانواده در نوک پیکان حمله دشمن قرار دارد.

دستگاه قضائی پناهگاه مردم است

محمود رضا سازنده دادستان عمومی و انقلاب ساوه نیز گفت: دستگاه قضائی پناهگاه و ملجاء مردم ستمدیده است و این بیانگر مسئولیت سنگین و جایگاه رفیع قوه قضائیه در جهت احقاق حق است.

سازنده افزود: با توجه به سیاست‌های قوه قضائیه در راستای عدالت محوری و احقاق حق، پیشگیری به عنوان یک اصل در دستگاه قضائی حاکم است و بر این اساس شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری ساوه با جلسات مستمر پیگیر کاهش جرایمی نظیر سرقت بوده که از رتبه اول در گذشته به چهارم تنزل پیدا کرده است. همچنین برای حفظ سلامت مردم در حوزه محیط زیست و آمار بالای تصادفات، اقدامات مهمی در جهت صیانت از جان مردم انجام شده است.

کد خبر 5817126

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha